Overslaan en naar de inhoud gaan
Reuzen in Vlaanderen vzw

De nieuwe website is er!

Het heeft wat langer geduurd dan we voorzien hadden maar hij is er: de nieuwe website van Reuzen in Vlaanderen! Zoals aangekondigd hebben we de site de look gegeven van een online magazine. Het nieuws wordt nu weergegeven per provincie en ook de mededelingen vanuit Reuzen in Vlaanderen vzw worden in een aparte rubriek weergegeven. Je vindt er alle gekende rubrieken van onze vorige website in terug. 

Een nieuwe rubriek is die van de 'Inspirerende Voorbeelden' in het Erfgoedzorgplan. In deze rubriek hebben we alle cases geplaatst die we indienden voor om de erkenning tot Immaterieel Erfgoed te bekomen. We zullen hier geregeld nieuwe voorbeelden aan toe voegen.

De komende weken werken we verder aan de koppeling met de reuzenkaart en het reuzenregister. Wanneer die fase afgerond is zal men de reuzenkaarten kunnen raadplegen vanuit de website.

Oproep!

Om de nieuwsrubriek te stofferen met het meest recente nieuws per provincie zijn we op zoek naar 5 vrijwillige reuzenliefhebbers die elk in hun provincie het nieuws over de reuzen en reuzenevenementen opvolgen en online plaatsen in de nieuwsrubriek en de reuzenkalender.
Zijn reuzen je passie en heb je een vlotte pen? Dan ben jij de man/vrouw die we zoeken. Stuur een mailtje naar secretariaat@reuzeninvlaanderen.be

Printer Friendly, PDF & Email
Bron
RIV