Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws van Reuzen in Vlaanderen vzw

 • Beste Wensen

 • Logo Maison des Geants - Ath
  Calendrier des géants 2021

  Beste reuzenbeheerder.
  Ondanks de onzekerheid met betrekking tot de volgend jaar nog geldende coronamaatregelen wil het Maison des Géants (Ath) toch een Calendrier des géants 2021 op de markt brengen.

  Op deze kalender 2021 worden de evenementen dus vermeld alsof er geen coronamaatregelen aan de orde zijn.
  Uiteraard zal de kalender vermelden dat mogelijke coronamaatregelen op het moment van het aangekondigde evenement mogelijks een afgelasting of een beperking van het betrokken evenement kan betekenen.

  Voor Vlaanderen worden de gegevens centraal verzameld door Frea Vancraeynest, stafmedewerker bij de vzw Histories. Gelieve dus alle nuttige info met betrekking tot een door jullie gepland reuzenevenement (datum, plaats van gebeuren, aanvangsuur, ...) zo vlug mogelijk door te mailen naar frea.vancraeynest@historiesvzw.be .


   

 • Digitale Reuzenontmoeting
  Digitale Reuzenontmoetingsdagen

  Ontmoetingsdagen 2020
  In een online sessie van twee uur loodst Histories vzw je door drie verschillende onderdelen die het behoud en beheer van jouw reuzenerfgoed mee zullen bevorderen: Ontdek wat Reuzen in Vlaanderen en Historiesvoor jouw vereniging kunnen betekenen Denk actief mee over de problemen en toekomst van het Vlaams reuzenerfgoed. Zet jouw reus (letterlijk) op de reuzenkaart!
  Waarom een digitale sessie?
  Om in coronatijden actief te blijven kiezen we voor een laagdrempelig digitaal platform, Teams. Je zal enkel op een link moeten klikken en je kan deelnemen! Na inschrijving krijg je alle info via mail.